Električni automobili: U Sloveniji barem 1000 postaja za punjenje do 2015.

Bez autora
Dec 23 2010

U Sloveniji trenutno postoji 27 punionica za električna vozila, dok će ih do 2015. godine biti najmanje tisuću. Najjači ponuđači spomenutih punionica u Sloveniji su Etrel i A-Cosmos, pri čemu prvi nudi vlastite punionice, a drugi uvozi proizvode engleskog Elektromotivea. Etrel je dosad postavio ukupno deset postaja za punjenje, a A-Cosmos njih 16, dok je jedna postaja Interenergova. Većina slovenskih elektrodistributera i trgovaca naftom već ima vlastite postaje za punjenje električnih vozila, odnosno uskoro ih namjerava postaviti, ali o planovima širenja svoje mreže ništa nisu željeli otkriti. Ipak, priznaju da od postaja u budućnosti očekuju mnogo.

Električni automobili: U Sloveniji barem 1000 postaja za punjenje do 2015.U Sloveniji trenutno postoji 27 punionica za električna vozila, dok će ih do 2015. godine biti najmanje tisuću.

Najjači ponuđači spomenutih punionica u Sloveniji su Etrel i A-Cosmos, pri čemu prvi nudi vlastite punionice, a drugi uvozi proizvode engleskog Elektromotivea. Etrel je dosad postavio ukupno deset postaja za punjenje, a A-Cosmos njih 16, dok je jedna postaja Interenergova.

Većina slovenskih elektrodistributera i trgovaca naftom već ima vlastite postaje za punjenje električnih vozila, odnosno uskoro ih namjerava postaviti, ali o planovima širenja svoje mreže ništa nisu željeli otkriti. Ipak, priznaju da od postaja u budućnosti očekuju mnogo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik